Följ med på resa till Gunnebo slott och trädgårdar! Följ med på resa till Gunnebo slott och trädgårdar!
close
EN

Nyheter

Följ med på resa till Gunnebo slott och trädgårdar!

FOTO: Sören Håkanlind


I vårt odlingsprojekt "Vi odlar mer" sprider vi odlingsinspiration till Västra Småland! Som en del i vårt öppna program för allmänheten bjuder vi nu in till studieresa till Gunnebo slott och trädgårdar den 17 augusti. Vi åker med buss från Gnosjö och Torsvik (Jönköping) och kommer att få en guidad tur i orangeriet och trädgården på plats med start klockan 11. Det kommer också att finnas tid för att själv gå runt och titta på området, och köpa fika och lättare lunch på egen hand.

På anläggningen finns tre typer av trädgårdar: lustträdgård, engelsk park och köksträdgårdar. Trädgårdarna är KRAV-certifierade, och i köksträdgårdarna odlas grönsaker som skördas av och serveras i restaurangen. Det blir en chans att se flera olika typer av odlingar i storslagen miljö. Läs mer om trädgårdarna HÄR.

Vill du följa med?

Det kostar ingenting att följa med på resan, men det är begränsat antal platser. Vi tar emot anmälan och återkommer med information så att du vet att du har fått en plats. Fyll i din intresseanmälan HÄR.

Dela det här inlägget

Missa inte Leaderchecken!

Hos oss kan föreningar söka checkar på mellan 5.000 och 30.000 kronor. Bra va!?

Ta kontakt med oss på kontoret för att få veta mer, och för att bolla din idé.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev