Ta hjälp av oss Ta hjälp av oss
close
EN

Ta hjälp av oss

Du vet väl om att vi finns här?


Du som har kommit igång med ditt Leaderprojekt får stöd från oss på kontoret under projektets gång. Vi kommer också att höra av oss, och kanske göra besök hos er (vi är ju så nyfikna på hur det går!). Vi vill också att ni ska känna att vi finns här för att svara på frågor som kan uppstå under projektets gång. Tveka inte att höra av dig om du undrar något.

Blev det inte som du tänkt dig?


Genomförandet av projektet ska alltid ske i enlighet med besutet som ni har fått. Men vi vet att saker kan ändras, eller inte alltid blir som man har tänkt sig. Då är det viktigt att du kontaktar oss för att ansöka om en ändring av beslutet om stöd. Det behöver du göra om inriktning, budget, finansieringsplan, tidsplan eller något annat väsentligt ändras. Hör av dig så diskuterar vi hur vi ska gå vidare.

Ansök om

utbetalning


Du kan ansöka om utbetalning under projektets gång. Innan du skickar in din ansökan om utbetalning i Jordbruksverkets e-tjänst ska du kontakta oss på kontoret. Vi hjälper till att kolla igenom så att det blir rätt. Samma sak gäller vid slutredovisningen. Det är viktigt att vi kan gå igenom den tillsammans i god tid innan projektets slutdatum. Vi kan även komma ut till dig, eller du komma in till oss, om det skulle behövas.

 

 

Missa inte Leaderchecken!

Hos oss kan föreningar söka checkar på mellan 5.000 och 30.000 kronor. Bra va!?

Ta kontakt med oss på kontoret för att få veta mer, och för att bolla din idé.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev