Här är föreningarna som får Leadercheckar - för 99.000 kronor
close
EN

Nyheter

Här är föreningarna som får Leadercheckar – för 99.000 kronor

Under höstens ansökningsperiod för Leaderchecken fick vi in 14 fullständiga ansökningar. Totalt delar vi ut 99.000 kronor fördelat på 7 av föreningarna:

Smålandsstenars Brukshundsklubb får stöd till att köpa in agilityhinder som håller tävlingsstandard och uppfyller säkerhetskraven. Syftet är att ta till vara på ungdomarnas engagemang i föreningen och erbjuda tränings- och tävlingsmöjligheter inom agility.

Nissafors Fight & Fitness vill få fler att träna men behöver utöka med fler träningsredskap. De får stöd till att köpa in mitsar, handskar, slagsäck m.m.

Wisingsborgs Grevskaps Intresseförening får stöd till att uppföra en modell på hur Wisingsborgs slott såg ut innan branden 1718. Modellen kommer att gjutas och visas i anslutning till slottsruinen på Visingsö.

SPF Vaggeryd får stöd till att anordna musikteatern "Drömmen om folkparken".

Bosebo bygdegårdsförening vill öka attraktiviteten och uthyrningsmöjligheterna för bygdegården, och får stöd för att köpa in bord som ska stå i lokalen.

Föreningen Gymmix i Gnosjö får stöd till att köpa in hantelvagn och hantlar till sin verksamhet.

Equimenia Smålandsstenar vill bygga en beachvolleyplan, och får stöd till nät, stolpar och linjer.

Stort lycka till med era projekt! Nästa ansökningsperiod öppnar i december och här kan du läsa mer om hur du också kan ansöka om en Leadercheck.

Dela det här inlägget

Missa inte Leaderchecken!

Hos oss kan föreningar söka checkar på mellan 5.000 och 30.000 kronor. Bra va!?

Ta kontakt med oss på kontoret för att få veta mer, och för att bolla din idé.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev