De fick årets första Leadercheckar! De fick årets första Leadercheckar!
close
EN

Nyheter

De fick årets första Leadercheckar!

Den här omgången har vi beslutat att dela ut Leadercheckar till fem föreningar. Totalt fördelar vi ut 95.000 kronor till följande föreningar:

Teaterandan i Gnosjö vill återuppbyugga friluftsteatern vid Hylténs industrimuseum, och skapa en ny plats för livemusik och scenkonst. De får stöd till att bygga nya bänkar så att publiken kan ta del av det framtida utbudet.

Föreningen Vaggeryds idrottsplats får stöd till att köpa in stödutrustning för parasport i form av en skidskokälke.

Västbo klätterklubb i Gnosjö vill utveckla sin barnverksamhet, och får stöd för att köpa in en klättersvamp anpassad för barn.

• Föreningen Munkaleden Byarum-Nydala får stöd för att ta fram en ny hemsida, för att på ett bättre sätt kunna informera om vandringsleden och kringliggande verksamheter.

Norrahammars jakt- & skytteklubb rustar upp sin lokal för att kunna börja med inomhusskytte med luftgevär. De får stöd för att köpa in elektroniska måltavlor.

Intresset för årets första omgång av Leaderchecken har varit stort! I april öppnar nästa ansökningsperiod, och då finns en ny chans att söka checkar på upp till 30.000 kronor. Viktigt att ha med sig är att vi bara ger stöd till projekt som tänker nytt. Det gäller alltså att satsa på något som innebär något nytt för föreningens verksamhet! Det går alltså inte att få stöd för löpande kostnader, eller för att renovera eller byta ut något som ingår i den ordinarie verksamheten. Vill du veta mer om stödet är du välkommen att höra av dig till oss på kontoret!

Dela det här inlägget

Missa inte Leaderchecken!

Hos oss kan föreningar söka checkar på mellan 5.000 och 30.000 kronor. Bra va!?

Ta kontakt med oss på kontoret för att få veta mer, och för att bolla din idé.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev