Vi ses väl i Smålandsstenar? Vi ses väl i Smålandsstenar?
close
EN

Nyheter

Vi ses väl i Smålandsstenar?

Vi fortsätter vår informationsturné för att berätta om hur det går till att söka Leaderstöd. Nu har turen kommit till Gislaveds kommun och Smålandstenar! Den 18/9 kl 18.30 i Torghuset i Smålandsstenar laddar vi upp med en massa bra info för dig som går runt och bär på ett drömprojekt. Infoträffen vänder sig både till föreningar och företag. Efter kvällen kan du ta nästa steg för att komma vidare med din idé!

Vi har med oss Frida Andersson från Bönabo Norrgård, som har satsat på en unik timrad stuga i skogen som är en rekreationsplats för besökare. Hon berättar om hur hon gick till väga för att förverkliga sin idé med hjälp av Leaderstöd från oss. Passa på att ställa frågor till henne!

Förutom oss på Leader finns det fler viktiga aktörer som kan hjälpa dig framåt med din idé. Vi har krokat arm med dem, så att du ska få samlad information om vilket stöd som finns att få! Under kvällen får du nämligen också veta mer om Science Park, Enter i Gislaved och Gislaveds kommun. Allt gött på en och samma tallrik, kan man säga.

Hela programmet hittar du HÄR.

Anmäl dig till infroträffen HÄR.

Vi ses!
 

Dela det här inlägget

Missa inte Leaderchecken!

Hos oss kan föreningar söka checkar på mellan 5.000 och 30.000 kronor. Bra va!?

Ta kontakt med oss på kontoret för att få veta mer, och för att bolla din idé.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev