Vill du lära dig odla mer? Ansök till vårt odlargäng! Vill du lära dig odla mer? Ansök till vårt odlargäng!
close
EN

Nyheter

Vill du lära dig odla mer? Då får du inte missa det här!

Vill du lära dig odla mer, och få hjälp och inspiration på vägen? Då ska du spana in vårt nya projekt "Vi odlar mer", för vi söker nämligen deltagare!

Vi söker dig som antingen vill lära dig odla från grunden, eller som redan är igång och känner att du vill lära dig nya metoder och arbetssätt. Det spelar ingen roll om du har en balkong eller en stor trädgård. Kanske kan du samodla tillsammans med några andra? Oavsett om du har stor eller liten yta så är det ditt intresse som är det viktigaste.

Under två års tid får du möjligheten att utveckla din odling tillsammans med vårt odlingsgäng. Det blir träffar, inspirationsföreläsningar, kurser och studiebesök hos kunniga odlingsprofiler. En hel del roliga och givande kvällar och helger, alltså, och året om!

Du kommer bland annat få lära dig olika metoder för grönsaksodling, men också hur du bäst tar till vara på det du odlat - till exempel genom fermentering.

- Det är ett sätt att få ett sammanhang inom odling och träffa
likasinnade, säger Filippa Boqvist, som är projektledare hos oss.

Med projektet vill vi stärka deltagarnas egen förmåga att odla sin egen mat, och ge nya lärdomar att sprida i vårt område. På så vis hoppas vi kunna stärka vår civila beredskap.

Vill du bli en del av gänget? Ansökan har öppnat, och är öppen till och med den 1 september. Ansök redan idag HÄR! Har du frågor får du gärna kontakta Filippa på filippa@leadervastrasmaland.se

Dela det här inlägget

Missa inte Leaderchecken!

Hos oss kan föreningar söka checkar på mellan 5.000 och 30.000 kronor. Bra va!?

Ta kontakt med oss på kontoret för att få veta mer, och för att bolla din idé.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev